Job ved Pavo

Pavo søger ny Account manager!

Pavo søger en sælger til at servicere vores forhandlernetværk og opsøge storkunder på Sjælland og Fyn.

Ser du dig selv som en sparringspartner for vores forhandlere, hvor I står sammen om at sætte nye fælles mål for salg af hestefoder? Har du kendskab til at arbejde med en direkte salgsvision, et stort netværk i hestebranchen? Er du agronom, jordbrugsteknolog og har en sælger i maven?

Så søg dette job hos Pavo, Europas førende indenfor hestefoder. Pavo har i over 50 år, produceret hestefoder ud fra grundlæggende værdier som kvalitet, innovation og passion.  Vores ambition er at hjælpe hesteejeren via rådgivning og korrekt fodring med at holde deres heste sunde. Udover et stærkt samarbejde med specialister i Holland, arbejder vi i et lille kerneteam bestående af lidenskabelige og engagerede mennesker. Sammen tænker vi på innovative produkter og måder, der hjælper vores kunder bedst muligt. Se www.pavo.dk for mere information.

Hvad skal du lave hos Pavo?

Pavo account manageren har ansvaret for introduktion af nye produkter, samt salg af eksisterende sortiment hos forhandleren via salgsværkstøjer og kampagner. Du bliver forhandlerens sparringspartner i forhold til salg og rådgivning omkring vores produkter. Du er både rådgiver og partner for nye og etablerede forhandlere.  Derudover skal der laves opsøgende salg ved større hestestalde og servicering af nuværende kunder. Du kommer til at arbejde i et lille team med en direkte og praktisk kommunikation, et ambitiøst team af kolleger, der som første prioritet har at servicere og rådgive vores kunder bedst muligt. Som kørende sælger dækker du området og planlægger selv din hverdag, og får sammensat en spændende arbejdsdag kombineret med forhandler- og stald-besøg. Desuden deltager du ved større og mindre events som messer og stævner, typisk i weekender, som teamet sammen planlægger at deltage i. Ved Pavo har vi en passion for heste, så det er vigtigt, at du har en grundlæggende forståelse for heste.

Opgaver og ansvar som account manager hos Pavo:

 *  Kørende sælger på Sjælland og Fyn

*  Salgsassistance og servicering af forhandlernetværk

*  Salg og rådgivning til større stalde

*  Bidrage med input til messer og stævner

*  Følge og dele udviklingen af markedet internt

*  Følge og opfylde salgsstrategi for dit område

Hvem er du?

-  M/K med salgserfaring

-  Holdspiller

-  Kan hjælpe vores salgsteam

-  Kan arbejde selvstændig og er pligtopfyldende

-  Innovativ

-  Søger ikke et 8-16 job

-  Taler og skriver engelsk

-  Bosiddende i nævnte salgsområde

-  Brænder for kvalitet

-  Stræber efter at give topclass kundeservice

 

Du er en relations byggende sælger, som skal hjælpe med at opbygge brandet Pavo, du kan skabe værdi for firmaet, tænke langsigtet og du elsker at møde mennesker. Du har en ambition om at hele tiden at udvikle og forbedre dig selv, samt at udvikle markedet sammen med forhandlere og Pavo-teamet.

Kan du genkende dig selv i overstående?

Så er det dig vi søger som en ny kollega i Pavo!

 

Send ansøgning og CV, pr mail til HeFo DK/ Morten Dueholm Larsen på [email protected] senest den 10/11/2020.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.