Pavo skifter ejer!

Den 1. februar 2019 skiftede firmaet bag Pavo hestefoder brandet i Danmark ejer.

 Den tidligere ejer Gisela Dethlefsen startede tilbage i 2000 med eksklusiv importaftale af det hollandske producerede hestefoder Pavo. Tøjlerne gives videre til næste generation.

HeFo DK ApS som ejes af Line Weske Dethlefsen og Morten Dueholm Larsen, vil overtage driften af Pavo.  De begge har været ansat i over 12 år i virksomheden, og vil forsat betjene de ca. 80 forhandlere og endnu flere kunder over hele landet.

Denne del af firmaet omsætter årligt for et tocifret millionbeløb og skal fremover alene være koncentreret omkring hestefoder fra Pavo. Produktsortimentet fra Pavo har de senere år manifistereder sig som et absolut top-brand herhjemme, med en konstant tilgang af innovative produkter.  

 

Strategien er klar:

At vinde endnu større markedsandele gennem stor troværdighed og tilfredse kunder/heste  

Morten Dueholm udtaler: ” Vi har store ambitioner; vi skal blive endnu bedre i vores salg til storkunder, hvor vi skal forklare dem at netop vores kvalitetsprodukter giver en langt bedre økonomi, men også vores service og rådgivning skal have et løft til vores trofaste kunder og dygtige forhandlere. Vi har nogle fantastiske produkter og det skal vi være endnu bedre om at fortælle til alle hesteejere. Vi vil være de bedste på alle fronter, der er skabt et stærkt fundament og indenfor de næste år har vi store planer, som skal bringe firmaet derhen.  Vi har lige lanceret et nyt opdateret tilskudsprodukt-sortiment og bare indenfor den næste måned kommer der 3 nye produkter, som vi glæder os til at fortælle om. ”

Pavo støtter sporten med sundt præstationsfoder udviklet sammen med vores kunder og mange års erfaringer og som sponsor af Dansk Rideforbunds Ungchampionater.

Pavo er leverandør af videnskabeligt udviklet foder til avlsheste, hvor mange avlere fra den mindre hobby avler til de største stutterier i Danmark igennem flere år har set gode resultater heraf.

Pavo har skabt, sammen med en stor skare af hestefolk der deler den samme passion for sunde og velfungerende heste og ponyer, et bredt sortiment af kvalitetsfoder til alle behov.

Pavo produceres i Holland og Europas største hestefoderbrand, havde sidste år 50 år jubilæum.

Pavo, svaret på dine foderspørgsmål.

Lidt Info: Pavo står for PaardenVoeder på hollandsk, derfor det valgte firmanavn HesteFoder.

På billedet underskrives en nye leverandør aftale med direktør Aart Freriks fra Pavo og HeFo DK ApS (Line Weske Dethlefsen og Morten Dueholm Larsen).

Overige berichten

> KVALITETS HESTEFODER TIL STØRRE STALDE?
> Et nyt ansigt ved Pavo
> Alfarvad ny Pavo ambassadør!
> Teland og Pavo
> Pavo Ease & Excel
> Få en gratis 6 kg Pavo Slobber Mash
> Pavo støtter ridesporten
> Pavo og Anna Kasprzak
> Produktnyhed - Pavo Nature’s Best